top of page

Uitvaartfotografie

Een uitvaartreportage helpt bij het verwerken 

Tijdens de laatste levensfase zijn emoties zo intens dat mooie, dierbare momenten vaak onbewust aan je voorbijgaan. Troostvolle herinneringen na een uitvaart worden dan ook vaak gemist. Alles gaat in een roes aan je voorbij. Voor nabestaanden en familie en kinderen van is het zo belangrijk voor de verwerking van rouw om foto's terug te kunnen kijken. Nu maar ook jaren later. 

Het gaat bij een uitvaartreportage/afscheidsfotografie met name om de connectie, details, typerende  mooie dingen van de overledene, dat die vastgelegd worden. Mijn focus ligt dus niet op het verdriet maar alles eromheen. 

 

Zo belangrijk voor later

Het werk als afscheidsfotograaf is daarom van onschatbare waarde. Het legt de momenten van verbinding en connectie, van liefde en warmte gaan soms zomaar langs je heen. Juist dan kan uitvaartfotografie zoveel betekenen! Die liefdevolle blik, die verbinding, details, emoties… Allemaal momenten die ik als afscheidsfotograaf vastleg om later nog eens op terug te kijken. Afscheidsfotografie helpt om te verwerken en het gesprek met elkaar te blijven aan gaan over jullie geliefde. 

Maatwerk

Voorafgaand aan een uitvaart heb ik ALTIJD telefonisch contact met jullie als nabestaanden en de uitvaartbegeleider om jullie wensen door te nemen (wat willen jullie vastgelegd hebben en wat niet).  

Ik vind het belangrijk dat nabestaanden een goed gevoel bij mij hebben. Door mijn jarenlange ervaring weet ik wat gebruikelijk is tijdens uitvaarten en probeer ik mij zo onzichtbaar mogelijk op te stellen. 

Door mijn specialisatie in afscheids/uitvaartfotografie weet ik goed om te gaan met rouw en verdriet.

Kinderuitvaarten
Ik leg tevens kinderuitvaarten vast (crematies en begrafenissen maar ook het stuk vanuit huis voor de dienst). Ik schakel voorafgaand graag met jullie uitvaartbegeleider om details te bespreken, om jullie op dit vlak te ontzorgen. 

Ik ben ook bereikbaar in de avonden & weekenden op 0639229055

**Belangrijk om te weten:  Verzekeraars dekken in veel gevallen de kosten voor het maken van een afscheidsreportage inclusief een herinneringsalbum en bijkomende kosten. De uitvaartbegeleider kan jullie hierin begeleiden/adviseren.

Uitvaartfotografie, Laura Nieuwenhuis gespecialiseerd afscheidsfotograaf ✔️ Ik leg de heri

​🌿 PAKKET 3 uur 

 855,-
incl 9% btw

​🌿 PAKKET 4 uur 

1195,-
incl 9% btw.

✓   3 uur fotografie 

✓  Minimaal 50 digitale bestanden

✓  Afwisseling van kleur en zwart-wit in online gallerij

✓ Foto's binnen 3 weken geleverd via beveiligde gallerij 

✓ Inclusief harmonicaboekje 7 x 7 (met oude foto's of foto's van de uitvaart)

✓ Exclusief reiskosten/tijd 0,75 per km vanaf  7322 DD Apeldoorn

✓  4 uur fotografie

✓  Minimaal 75 digitale bestanden

✓  Afwisseling van kleur en zwart-wit in online gallerij

✓  Foto's binnen 3 weken geleverd via beveiligde gallerij 

✓ Met  standaard linnen album 15 x 15 (20 pagina's) - om te zetten naar luxe herinneringenalbum 


✓ Exclusief reiskosten/tijd 0,75 per km vanaf 7322 DD Apeldoorn

* Foto’s worden via een afgeschermde pagina opgeleverd, beveiligd met een wachtwoord en blijven maximaal drie maanden beschikbaar.

*Extra uur 175,- (incl btw)

*Optioneel te bestellen: Luxe herinneringenalbum 20 x 30 in box met USB €749,-

Uitvaartfotografie, Laura Nieuwenhuis gespecialiseerd afscheidsfotograaf ✔️ Ik leg de herinnering respectvol vast ✔️ Jarenlang ervaring als uitvaartfotograaf -> Laura Nieuwenhuis fotografie - Beste uitvaartfotograaf - Monuta - Uitvaartfotograaf gezocht - Afscheidsfotograaf - Laatste groet - Begrafenis Fotograaf - Gelderland - Overijssel - Utrecht - Flevoland - Beste rouwfotograaf - Beste uitvaartfotograaf - Beste begrafenisfotograaf

bottom of page