top of page

Geboorte fotograaf

758A5054 - LOGO.jpg

"Jullie geboorteverhaal, professioneel vastgelegd als de herinnering van morgen"

De geboorte van jullie kindje is een van de meest bijzondere momenten uit jullie leven. De momenten waarop jullie wereld even helemaal draait om jullie. Het vastleggen van de geboorte van je kindje is zo waardevol.

Nu ik zelf mama ben van een tweeling, welke zijn geboren in januari 2022, kan ik het nog meer beamen hoe belangrijk het is om foto's van je bevalling te hebben. Je leeft zo in het moment en maakt de momenten daarom niet bewust mee. Voor mijn verwerking heeft het zo geholpen dat ik foto's heb. 

 

Daarom kan ik het jou ook echt aanbevelen! Beval jij met een geplande Keizersnede in het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn of Zutphen of in het Deventer Ziekenhuis, dan zijn we een match! 

Tijdens de bevalling zal ik op de achtergrond zijn en alle connecties (jullie band) op een respectvolle en mooie manier vastleggen. De emoties, liefde en oerkracht staan centraal tijdens mijn reportages. 

We plannen een gesprek in om jouw wensen te bespreken, zodat de bevalling geheel vastgelegd wordt op de manier die JIJ graag ziet. We bespreken uitgebreid wat je wel graag wilt en wat niet. 

Kies je voor mij dan kies je voor een geduldige fotograaf die al jaren met passie en veel professionaliteit haar beroep uitvoert. Je kiest dan voor een professional die weet wat ze doet en 100% maatwerkgericht werkt. Elke klant is bijzonder voor mij en verdient een fotoreportage op maat. 

Mijn tarieven vind je onder het geboorteverhaal van Ysabel.

Ben je benieuwd naar het geboorteverhaal van Ysabel (Thuisbevalling in bad) lees dan gauw verder. 

𝗗𝗘 𝗚𝗘𝗕𝗢𝗢𝗥𝗧𝗘 𝗩𝗔𝗡 𝗬𝗦𝗔𝗕𝗘𝗟

.

.

Op 2 juli 2020 werd ik geappt door Celine met de vraag of ik haar plek voor de newborn fotoshoot wel had vastgelegd. Ja zeker, ik ben je niet vergeten! Celine appte mij dat ze al geruime tijd voorween had, maar met 40 weken er nog geen vorderingen waren. Celine zag haar badbevalling al in “het water vallen”.

.

Celine wist dat ik nog niet eerder een (bad) bevalling had gefotografeerd, maar daar kwam al heel snel, lees die zelfde avond verandering in. Celine haar droom was dat haar bevalling dit keer wel vastgelegd kon worden. En ze wilde mij er heel graag bij hebben.

.

Om 23:31 kreeg ik een whatsappje van Dirma, verloskundige van Verloskundige Praktijk de Eiber, dat ik mocht komen. 20 minuten later stond ik in de woonkamer waar het bad al klaar stond en Celine al in bad zat.

.

Almir week niet van Celine haar zijde, maar gaf zijn 'eeuwige' support die avond/nacht! Heel stevig hield hij haar hand vast. Ondertussen kwam de partusassistente ook aan. Er hing een hele serene sfeer, alle rust voor Celine om haar weeën goed te kunnen opvangen.

.

Heeeeel veel oerkracht, support en liefde zorgde ervoor dat daar om 01:12 een prachtig meisje, Ysabel geboren werd in bad. Dat moment dat Ysabel van onder het water naar boven kwam en Celine haar aanpakte vergeet ik nooit meer. Zo bijzonder mooi!

.

Na het op de borst liggen kwam Boef, erbij om aan Ysabel te ruiken. En werd Ysabel losgemaakt van haar leven in de buik. Geland op aarde, veilig in papa’s en mama’s armen. Zo geliefd!

.

Na wat controles waar ik nog foto’s van maak ga ik dan weer op naar huis, moe maar voldaan. Op dat moment wist ik, dat het vastleggen van deze geboortereportage niet eenmalig gaat zijn.

.

#geboortefotograaf, Groep van De Geboortefotograaf, Geboortefotografen.com, De Geboortefotograaf

#geboortefotografie #geboortereportage #verloskundigenpraktijk #Apeldoorn #lauranieuwenhuisfotografie #geboorteverhaal #badbevalling #birth #waterbirth #natuurlijkbevallen #mijneerstegeboortereportage #letsdoitagain, #Naviva Kraamzorg, #De Eiber, praktijk voor verloskunde

#kraamzorgapeldoorn #bevalleninapeldoorn #gelreziekenhuizen #apeldoorn #gelre #geplandekeizersnede #sectiofotograaf #keizersnedefotograaf 

Pakketmogelijkheden

​🌿 PAKKET BRONS - BASIS PAKKET

1950,-

✓   Kennismakingsgesprek bij jullie thuis

✓   24/7 stand-by vanaf 38 weken (De zekerheid van een professionele backup fotografe).

✓​ Aanwezigheid vanaf ongeveer 3 a 4cm ontsluiting tot 2 a 3 uur na de geboorte.

✓​ Inclusief reiskosten

✓ Een selectie van 80 zorgvuldig bewerkte foto’s digitaal verzonden via Wetransfer - afwisseling van kleur en zwart-wit

bottom of page