RECENSIES

Lees de reacties van klanten van Laura Nieuwenhuis Fotografie

Newborn fotoshoot
"Laura is een supergoede, spontane fotografe die er alles aan doet om het juiste plaatje te schieten. Zij heeft bij ons thuis een familie/newborn shoot gedaan. Wij zijn super blij met het resultaat!."

Sharon & Marco - Mei 2019

Pre-wedding / Lovecouple fotoshoot
"Laura heeft ons op ons gemak gesteld en super door de shoot heen geleid. We zijn erg benieuwd naar de resultaten!"

Jorinde & Simon - Juni  2019

Newborn fotoshoot
"Vandaag een newborn shoot mogen doen bij Laura. Je merkt echt dat ze passie heeft voor het fotograferen. Ze denkt goed mee en neemt echt de tijd om mooie foto’s neer te zetten. Nogmaals bedankt!"

Alycia & Jurendy - februari 2019

Portret fotoshoot
"Super aardig en fijn om mee te werken en natuurlijk top foto’s🙌 "

Donna - April 2019


Couple Fotoshoot

"Mijn vriend en ik hebben een shoot gehad tijdens zonsondergang tussen een prachtig bloemenveld.
Laura is super enthousiast en je kunt merken dat ze heel erg van fotograferen houdt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, waardoor wij de hele tijd vrolijk waren en het prettig samenwerken was met haar. 
Ze is open en denkt goed mee. Bedankt voor de mooie foto’s!!"

Susanne & Marcel - April 2019

Zwanger Fotoshoot
"Mijn man en ik hebben een zwangerschapsshoot mogen laten maken door Laura Nieuwenhuis. Dit was op een prachtige plek en op een juist tijdstip waardoor er ook super mooi licht was. Daarnaast had zij ook een jurk die ik aan mocht, wat het extra speciaal maakte. Laura is erg enthousiast en complimenteus waardoor je je op je gemak voelt voor de camera. Het zijn super gave foto's geworden! Wij zijn er erg blij mee :)"

Eva & Sander - April 2019

Newborn Fotoshoot
"Zondag een newborn shoot gehad met Laura.
Mijn kleine meid had er niet zoveel zin in en bleef maar wakker. Maar gelukkig heeft Laura er nog het beste van proberen te maken. En echt behoorlijk wat geduld gehad!
Uiteindelijk zijn er toch nog wat foto’s gemaakt van mijn kleine meid slapend. Het was geen makkelijke opgave maar Laura bleef volhouden en super geduldig. Zeker een aanrader! 💕"

Mariska & Rocky - Februari 2019

Couple fotoshoot
"Laura is een super enthousiaste fotograaf! Het was onwijs gezellig om met haar een middag te spenderen. Ze stelt je echt op je gemak en neemt zeker de tijd voor je ❤️".

Anne & Jesper - Januari 2019

Newborn fotoshoot
"Laura is een hele lieve fotograaf en neemt alle tijd voor je!! Zo ontzettend blij nu al want ik heb al prachtige foto's mogen maken van mijn kleine man! Ik zou iedereen Laura aanraden voor een perfecte newborn shoot!!"

Michelle & Ronald - Januari 2019

Newborn fotoshoot
"Ons zoontje werd tijdens de shoot rustig en zachtaardig behandeld. Laura heeft veel doorzettingsvermogen en geduld. Voor zover ik kon zien zijn er veel mooie foto's genomen, we wachten het eindresultaat af. 📷💪😁"

Noa -  November 2018

 

Je kunt mij bereiken op +31639229055

Apeldoorn, Nederland

KVK- nummer 73993573

© 2019 by Laura Nieuwenhuis Fotografie

BTW-nummer: NL001562933B34