top of page

Schaduwfoto

Ken jij iemand die een dierbare mist? Of mis jij zelf een dierbare? Jouw overleden kindje telt ook mee! Jouw kind bestaat, jouw kind heeft een naam en mag er ook bij zijn op beeld! 

Elke Schaduw is 100% maatwerk en daarom persoonlijk

De buitenwereld ziet alleen wat er op dat moment is, jij voelt wat er hoort te zijn maar voelt de leegte en het missen elke dag weer. De buiteneld vind het vaak lastig te begrijpen dat er nog een gezinslid bij hoort. Dit zorgt vaak voor veel verdriet en het wegdrukken ervan. Jouw gezin is niet compleet zonder. 

Door middel van een Schaduwfoto maak ik voor jullie een tastbaar beeld hoe jullie gezin er nu uit zou zien met jullie missende kindje. Voor jezelf en in beeld in jullie woning maar ook als trots aan de buitenwereld om te laten zien, dit is mijn gezin! 

 

De schaduw kan in de vorm zijn van een tekening van jullie kindje met uiterlijke kenmerken (dit bespreken we uitgebreid) of in de vorm van een vlinder of sterretje in de foto als schaduw. 

Kan dit op een bestaande foto?

Op niet alle foto's is dit mogelijk, stuur mij een bericht dan kijk ik graag mee of het haalbaar is

Combinatie fotoshoot & Schaduwfoto

Het meest gebruikelijke is om bij mij een fotoshoot te boeken en op een van de foto's de schaduw te laten ontwerpen. De schaduwfoto is een extra service en wordt los gerekend van de familiefotoshoot.

Schaduw tekening van jouw geliefde

€ 185,- ex btw

Inclusief:

  • Uitgebreid telefonisch/Whatsapp/Mailontact; 

  • In kaart brengen van jullie wensen; 

  • Ontwerpen van de schaduw van jullie geliefde 

  • Tijdsindicatie schaduwfoto zonder fotoshoot: 6-7 uur

  • Begeleiding en advies bij het laten afdrukken van de foto (ik bestel graag een acrylblok voor jullie)

Vlinder of sterretje schaduw

€ 87,50- ex btw

Ik maak ook schaduwfoto's voor klanten van andere fotografen. Dit is altijd in afstemming met klant en fotograaf ivm het auteursrecht. Onderstaande foto is gemaakt door Kiri van Oh Baby Photography en de schaduw heb ik in opdracht van haar klant gemaakt (met afstemming van fotograaf Kiri. 

Onderstaand een Before & After, ik heb wat aanpassingen moeten doen om de door mij ontworpen/getekende schaduw van lieve Finn passend te krijgen. 

Schaduwfoto - Laura Nieuwenhuis Fotografie - #newbornfotograaf #gezinsfotograaf #portretfotograaf #fotograafsoest #fograafapeldoorn #schaduwfoto #schaduwfotografie #schaduwkindje #schaduwtekening #schaduw #schaduwschets #ikmisje #ikkoesterje #eindelijkcompleet #handinhand #levennaverlies #iknoemjenaam #altijdeenkindtekort #elkkinddoetertoe #altijdinonshart #handgetekend #miskraam #stilgeboren #hartekind #rouwverwerking #rouwenmag
bottom of page