top of page

Editing service voor fotografen
Cullen & edit

Tarieven

Hoeveel is jouw vrije tijd waard? 

Reguliere editing

Alle editgs en culling wordt handmatig uitgevoerd er is geen inzet van AI. AI is mijn inziens niet nauwkeurig genoeg. Mensenwerk moet mensenwerk blijven! 

 

200 IMAGE EDIT - Alleen LR € 245,25 ex btw - EIGEN PRESET MEESTUREN - (incl radiaalfilter etc) 
500 IMAGE EDIT - Alleen LR € 298,25 ex btw - EIGEN PRESET MEESTUREN - (incl radiaalfilter etc)

800 IMAGE EDIT - Alleen LR € 345,50 ex btw - EIGEN PRESET MEESTUREN - (incl radiaalfilter etc)

2500 IMAGE CULL - Alleen LR € 325,95 ex btw

5000 IMAGE CULL - Alleen LR € 595.81 ex btw

Nadat je de gallerij terug krijgt kun je nog Photoshop verzoeken doorgeven. Deze zijn per foto 10,- ex btw indien niet complex. Voor complexe bewerkingen zoals faceswaps reken ik tussen de 37,50 (niet heel complex) - 87,50 (heel complex) ex btw. Dit kan uiteraard ook al geïmplementeerd zijn als je jouw gallerij terug krijgt. Ik ontvang dan graag van te voren wat je weggewerkt wilt hebben en evt fotonummers. 

Let's start! 

Ik kijk er naar uit om jouw editing over te nemen en jou weer je vrije tijd terug te geven die je verdiend! 


Voorwaarden

  • Het werk begint zodra de volledige betaling is ontvangen

  • Klanten vanuit andere landen kunnen via Stripe betalen. bankcontant betalen Ik factureer via Paperdork en gebruik Mollie voor betalingen. Belgische klanten kunnen via

  • Aangeleverde galerijen worden binnen 14 dagen na volledige betaling afgeleverd. 

Vul het formulier hieronder in en voeg eventuele opmerkingen voor de bewerkingstaak toe. 

Wanneer ik jouw catalogus zorgvuldig heb bewerkt en gecontroleerd op kwaliteit, wordt deze gemarkeerd als voltooid en wordt de voltooide catalogus geüpload naar jouw map 'Voltooid' op Google Drive. Als ik twijfel bij het editen stuur ik je een bericht. Soms ook gewoon om te checken of ik qua edit goed zit. 

Ik stuur je de downloadlink tevens via e-mail evenals eventuele opmerkingen. Tijdens de editklussen kom ik aspecten tegen die meer uitleg vragen of zie ik dingen die nog in Photoshop gedaan kunnen worden om een zo mooi mogelijk resultaat te halen. Ik zal deze LR foto's een rode sticker geven. 

 

Dit kan van alles zijn, van problemen met bijsnijden (waarbij we door de afbeelding recht te trekken iets belangrijks verwijderen), tot fotobommen, gezichtsuitdrukkingen of onvermijdelijke afleidingen.

Deze rode arcering is gemakkelijk te filteren en te verkennen bij het voorbereiden van de catalogus voor definitieve export. Wanneer je een voltooide catalogus van mij ontvangt, kun je de download het beste opnieuw een map geven om er zeker van te zijn dat je de laatste bewerkingen hebt die ik heb gedaan. Extra verzoeken zijn op nacalculatie. Ik maak hier een achteraf totaalfactuur voor na jouw goedkeuring om dit nog aan te passen.

 

 

Wat kan ik voor je doen?

Bedankt voor het indienen! Ik neem contact met je op

bottom of page