top of page

Editing service voor fotografen
Cullen & edit

Tarieven

Hoeveel is jouw vrije tijd waard? 

Reguliere editing

Alle editgs en culling wordt handmatig uitgevoerd er is geen inzet van AI. AI is mijn inziens niet nauwkeurig genoeg. Mensenwerk moet mensenwerk blijven! 

 

200 IMAGE EDIT - Alleen LR € 245,25 ex btw - EIGEN PRESET MEESTUREN - (incl radiaalfilter etc) 
500 IMAGE EDIT - Alleen LR € 298,25 ex btw - EIGEN PRESET MEESTUREN - (incl radiaalfilter etc)

800 IMAGE EDIT - Alleen LR € 345,50 ex btw - EIGEN PRESET MEESTUREN - (incl radiaalfilter etc)

2500 IMAGE CULL - Alleen LR € 325,95 ex btw

5000 IMAGE CULL - Alleen LR € 595.81 ex btw

Nadat je de gallerij terug krijgt kun je nog Photoshop verzoeken doorgeven. Deze zijn per foto 10,- ex btw indien niet complex. Voor complexe bewerkingen zoals faceswaps reken ik tussen de 27,50 (niet heel complex) - 87,50 (heel complex) ex btw. Dit kan uiteraard ook al geïmplementeerd zijn als je jouw gallerij terug krijgt. Ik ontvang dan graag van te voren wat je weggewerkt wilt hebben en evt fotonummers. 

Ik heb klanten vanuit de hele wereld. Alle kosten zijn daarom gelijk en worden omgerekend naar huidige valuta. Je kunt een berekening maken via de valutacalculator. 

Let's start! 

Ik kijk er naar uit om jouw editing over te nemen en jou weer je vrije tijd terug te geven die je verdiend! 


Voorwaarden

  • Het werk begint zodra de volledige betaling is ontvangen

  • Klanten vanuit andere landen kunnen via Stripe betalen. bankcontant betalen Ik factureer via Moneybird en gebruik Mollie voor betalingen. Belgische klanten kunnen via

  • Aangeleverde galerijen worden binnen 14 dagen na volledige betaling afgeleverd. 

De onderstaande vragenlijst leidt je door de eerste stappen om je als klant in te schrijven. Het duurt slechts een paar minuten om het in te vullen, dit leert mij jou kennen en een beeld van je werk te krijgen.

Bewerking uitbesteden -

 

GOOGLE Drive is er voor om bestanden te uploaden en na voltooid te downloaden. 

Om je bewerking aan mij uit te besteden, heb je een Google Drive-account nodig (gratis account).

Indien je nog geen Google Drive account hebt, registreer je dan, en vul daarna onderstaand formulier in.

Alle klanten gebruiken Google Drive om hun uitbestede editing naar mij te sturen. Ik lever de voltooide editing ook terug via Google Drive. Het is de bedoeling om een Laura - Klantenmap aan te maken. Hierdoor kun je gemakkelijk bestanden met mij delen.

 

Ga naar https://www.google.com/drive/ en selecteer 'Downloaden' in het hoofdmenu

 

Nadat u Google Drive heeft gedownload en geïnstalleerd, gebruikt u onze pagina 'Aan de slag' om uw informatie in te dienen en uw Google Drive-e-mailadres op te nemen.

 

Ik heb een Laura edit folder voor alle klanten aangemaakt op mijn Google Drive Account.

 

Waarom? Dit betekent dat wanneer je een klus naar mij upload, deze automatisch wordt 'gesynchroniseerd' met mijn Google Drive-account.
 

Je ontvangt van mij een ‘uitnodigingsmail’ die je moet accepteren.  Je kunt dit doen door

 de e-mail te openen en op de link 'Openen' in de e-mail te klikken. De Google Drive-weblink wordt geladen zodra op de link wordt geklikt en toont de inhoud van jouw  'Laura-editmap'.

 

Dit bevat;

1. Voorbeelden

2. Geüpload

3. In uitvoering

4. Voltooid

 

In deze 'Laura-editmap' upload, download en stuur je voorbeeldbestanden aan mij.

 

Om deze map aan je eigen Google Drive toe te voegen, moet je rechtsboven in het scherm op de knop 'Toevoegen aan Drive' klikken. (Opmerking: zeer belangrijke stap) Nu dat is voltooid, is uw 'Laura -editmap' zichtbaar op zowel de website- als de desktopversie van Google Drive

 

Je bent nu klaar om je voorbeeldcatalogus en eerste klus naar ons te uploaden! Opmerking: we staan ​​erop dat al onze klanten Google Drive gebruiken, maar als dit een probleem is, neem dan contact met mij op om verder te praten. Als je problemen hebt met het aanmelden, het toevoegen van de Google Drive-map of het verkrijgen van toegang, stuur dan een e-mail naar lauranieuwenhuisfotografie@hotmail.com

Om jouw werk te leren kennen start ik met een vragenlijst. De vragenlijst bevat informatie over jezelf, je fotografie, wat je fotografeert, hoe je fotografeert en welke bewerkingsstijl je gebruikt. 

 

Vervolgens maak ik een Laura-editfolder voor je aan. Deze klantenmap wordt gebruikt om jouw gallerij te uploaden naar mij toe en om afgeronde gallerijen aan jou toe te sturen. 

 

De voorbereidings- en uploadstap is vrij eenvoudig als je eenmaal vertrouwd bent geraakt met Adobe Lightroom en Smart Previews. Smart Previews zijn kleine digitale negatiefbestanden van je originele RAW-bestanden, die ons in staat stellen om bewerkingen uit te voeren en de resultaten te bekijken in Lightroom. Om een ​​catalogus voor mij op te stellen, hoef je alleen maar jouw afbeelding te selecteren (of je kunt ervoor kiezen om voor jou te selecteren). Maak een nieuwe Lightroom-catalogus en importeer de bestanden die je door mij wilt laten bewerken.
 

Pas jouw bewerkingsvoorinstelling toe en bouw de slimme voorbeelden voor alle afbeeldingen in de catalogus. Zip de Smart Previews met de Lightroom-catalogus en upload het bestand naar Google Drive map Laura-edit uploaden. 

 

Vul het formulier hieronder in en voeg eventuele opmerkingen voor de bewerkingstaak toe. 

Wanneer ik jouw catalogus zorgvuldig heb bewerkt en gecontroleerd op kwaliteit, wordt deze gemarkeerd als voltooid en wordt de voltooide catalogus geüpload naar jouw map 'Voltooid' op Google Drive. Als ik twijfel bij het editen stuur ik je een bericht. Soms ook gewoon om te checken of ik qua edit goed zit. 

Ik stuur je de downloadlink tevens via e-mail evenals eventuele opmerkingen. Tijdens de editklussen kom ik aspecten tegen die meer uitleg vragen of zie ik dingen die nog in Photoshop gedaan kunnen worden om een zo mooi mogelijk resultaat te halen. Ik zal deze LR foto's een rode sticker geven. 

 

Dit kan van alles zijn, van problemen met bijsnijden (waarbij we door de afbeelding recht te trekken iets belangrijks verwijderen), tot fotobommen, gezichtsuitdrukkingen of onvermijdelijke afleidingen.

Deze rode arcering is gemakkelijk te filteren en te verkennen bij het voorbereiden van de catalogus voor definitieve export. Wanneer je een voltooide catalogus van mij ontvangt, kun je de download het beste opnieuw een map geven om er zeker van te zijn dat je de laatste bewerkingen hebt die ik heb gedaan. Extra verzoeken zijn op nacalculatie. Ik maak hier een achteraf totaalfactuur voor na jouw goedkeuring om dit nog aan te passen.

 

 

Wat kan ik voor je doen?
arrow&v

Bedankt voor het indienen! Ik neem contact met je op

bottom of page