Bruiloft fotografie

"Ik kijk er naar uit ook jullie mooiste dag vast te leggen"

Jullie gaan trouwen, Gefeliciteerd!

Zijn jullie op zoek naar een fotograaf voor jullie trouwdag in 2021, 2022 of 2023? En houden jullie van lichte en warme kleurtinten?

 

Mijn fotografie kenmerkt zich door luchtige en lichte fotografie met warme tinten en tijdloze kleuren.

Minder dan 6 uur fotografie nodig? Dat kan uiteraard! Ik maak graag een offerte op maat op. Mijn uurprijs binnen Gelderland en Overijssel is met reistijd/kosten €175,- per uur. Een album is bijbestelbaar bij losse uren.  

Ik kijk er naar uit meer van jullie te weten te komen en zo mijn fotografie op jullie wensen af te stemmen. 

Onder de pakketmogelijkheden zie je een vraag & antwoord FAQ waar je nog meer leest over mijn werkwijze

Trouwambtenaar Ja-Woord (8).jpg

6 uur fotografie

> Kennismakingsgesprek
> Minimaal 170 foto's digitaal op USB  

> Album - Linnen 20 x 30 (40 pagina's)

> Kies zelf jouw favoriete albumkleur 

> Gratis aflevering pakket
 

€ 1375,-

7 uur fotografie

> Kennismakingsgesprek
> Minimaal 220 foto's digitaal op USB

> Album - Linnen 20 x 30 (40 pagina's)

> Kies zelf jouw favoriete albumkleur

> Gratis aflevering pakket
 

€ 1525,-

Before dinner avondfoto's (2).jpg

8 uur fotografie

> Kennismakingsgesprek

> Minimaal 280 foto's digitaal op USB

> Album - Linnen 20 x 30 (40 pagina's)

> Kies zelf jouw favoriete albumkleur

> Gratis aflevering pakket
 

€ 1675,-

FAQ Bruiloften  

Is het ook mogelijk om jou voor meer dan 8 uur te boeken?

Uiteraard is dit mogelijk! Elk extra uur bovenop 8 uur is €175,-. 

Fotografeer je altijd met twee fotografen?
Nee niet standaard, het is mogelijk om een second shooter bij te boeken. Dit is €135,- extra per uur. Ook is het mogelijk om een videograaf bij te boeken a €175,- per uur.

 

Is het mogelijk de uren op te delen?

Ja, in tegenstelling tot veel andere fotografen is dit bij mij Wél mogelijk. Op deze manier delen we mijn tijd en jullie budget effectief in. Het is mogelijk om mijn aanwezige uren in twee delen op te knippen. Dit is gratis indien de locaties binnen een straal van 25 km rondom Apeldoorn (7322DD) liggen.

Als de locatie verder ligt dan 25 km wordt voor meerkilometers 0,60 cent gerekend (tijd heen en weer rijden + extra benzine)

 

Wat gebeurt er als er als je ziek bent?

Ik heb een groot netwerk met professionele bruidsfotografen die kunnen vervangen bij ziekte. Doordat mijn tarieven marktconform zijn is vervanging sneller geregeld. Dus maak je vooral geen zorgen!

 

Nemen we de planning van de bruiloft nog een keer door?

Na ons kennismakingsgesprek en het invullen van alle vragen hebben we nogmaals 3 weken voor de bruiloft contact. We bellen dan om het draaiboek nogmaals door te nemen. Zo ben ik optimaal voorbereid en jullie ook.

 

Met welke en hoeveel camera’s werk je?

Ik ben in het bezit van twee professionele fullframe camera’s met dubbel kaartslot. Daarnaast heb ik 3 verschillende professionele objectieven (lenzen) en heeeeel veel geheugenkaartjes en batterijen.

 

Kunnen we zelf een selectie maken voor het trouwalbum?

Ik maak een chronologische albumvolgorde met prachtige foto’s van jullie dag. Voordat het album naar de drukker gestuurd wordt is 1 aanpasmoment inbegrepen. Jullie kunnen dan aangeven of jullie akkoord zijn en welke foto je niet in het album wilt hebben.  

 

Hoeveel foto’s / bestanden krijgen wij?

Een richtlijn qua foto’s die jullie ontvangen is ongveveer +/- 30 per uur. Dit kan iets minder zijn maar ook meer zijn.

 

Mogen wij zelf de foto’s online plaatsen voor bijvoorbeeld Social Media?

Ja tuurlijk mogen jullie dat! Taggen is natuurlijk wel leuk!

 

Hoe lang duurt het voordat de trouwreportage klaar is?

Een paar dagen naar jullie bruiloft hoop ik al een mooie preview van jullie dag klaar te hebben. Een richtlijn voor jullie de volledige trouwreportage binnen hebben is 5 tot 6 weken.

 

Worden de trouwfoto’s bewerkt?

Ja alle foto’s van jullie trouwdag worden nagelopen en in mijn stijl bewerkt. Mijn stijl is veelal licht en airy indien de omgeving licht en wit is. Indien de omgeving meer bruintinten heeft pas ik mijn warme/moody bewerkingstyl toe. Ik heb ook echt een liefde voor zwart/wit beelden. Deze worden dus ook in jullie gallerij toegevoegd. Indien ik een foto heb omgezet naar zwart/wit wordt deze niet in kleur geleverd. een zwart/wit omzetting is een bewuste keuze om een foto mooier uit te laten komen. Ik zal dus altijd afwegen of een foto mooier is in kleur of zwart/wit. +/- 77 % tot 80% van de gallerij wordt in kleur geleverd.

 

Werk je ook in het buitenland?
Ik ben ook boekbaar voor bruiloften die plaatsvinden in het buitenland!

 

Fotografeer je onze gasten ook allemaal apart?

Nee gasten worden niet allemaal apart gefotografeert. Wel probeer ik tijdens de ceremonie de eerste rij gasten vast te leggen. Daarnaast worden er familiefoto’s gemaakt.

 

Hoe lang van te voren moeten we jou boeken?

Vaak worden bruiloften al ruim van te voren geboekt (lees tussen 2 jaar en 6 maanden van te voren). We plannen zodra jullie de definitieve trouwdatum in zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Voor die tijd vullen jullie een vragenlijst in. Dit is de input voor ons kennismakingsgesprek en wordt later gebruikt als draaiboek voor mij voor jullie dag. Super handig dus!

 

Krijgen we RAW bestanden?

Het is in geen enkel geval mogelijk om raw bestanden te ontvangen. Dit zijn de onbewerkte foto’s (denk aan fotorolletjes van vroeger). Alle beelden worden zorgvuldig en in mijn stijl bewerkt.

 

Wanneer betalen we jou?

Allereerst stuur ik jullie een offerte voor de tijd die jullie mij graag willen boeken. Na akkoord op de offerte krijgen jullie de reseveringsfactuur. De reserveringskosten zijn bij bruiloften 30% van het totaalbedrag. Zodra de reserveringskosten zijn voldaan, kan niemand jullie dag meer claimen. De datum staat dan definitief in mijn agenda voor jullie. 

De tweede betaaltermijn moet uiterlijk 1,5 week voor de bruiloft zijn voldaan (dit is de overige 70%).  

 

Krijgen we een album?

Bij alle pakketten vanaf 6 uur is een trouwalbum inbegrepen. Met +/- 40 pagina’s (Highlights van jullie trouwdag) 20 x 30.

 

Losse fotoalbum prijzen beginnen vanaf €475,- (linnen zonder embossing). De levertijd voor het album is gemiddeld 4/6 weken na goedkeuring. Jullie krijgen bij elk pakket een houten box met USB erin. Uiteraard ga ik jullie ook al eerder de foto's sturen zodat jullie niet op de USB/album hoeven te wachten. 

Meer vragen?

Staat jullie vraag er niet bij? Neem gerust contact op via het contactformulier, hieronder en je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Ik kijk er naar uit jullie bruiloft ook te mogen vastleggen.

Bellen of whatsappen (0639229055) mag natuurlijk ook!