Newborn fotoshoot

Van harte gefeliciteerd met de geboorte of komst van jullie kindje! 

 

En wat leuk dat jullie interesse hebben in een newbornfotoshoot (aan huis of in onze gestylede studio) ♥!

Omdat jullie kindje maar kort zoooo klein is, leg ik deze herinneringen graag voor jullie vast. Een waardevolle investering voor later! Zodat jullie altijd terug kunnen kijken hoe lief en klein jullie kindje was. 

De kleine voetjes, dat lieve lachje, of misschien wel dat temperamentvolle karaktertje.  Vele ouders gingen jullie al voor met grote tevredenheid.

We vergeten deze momenten zo snel. Een newbornfotoshoot is daarom altijd een heel waardevolle herinnering. 

 

***Op dit moment wordt door de verwachte babyboom volop geboekt voor 2021. Reserveer het liefst al in je zwangerschap. Is dit niet gelukt? Neem contact op voor mogelijkheden******** 

Vind jij het ook zo belangrijk dat rust, veiligheid en comfort van jullie baby centraal staat tijdens de newbornfotoshoot? Dan ben je bij mij juist. 

 

Maatwerk

Mijn werk is maatwerk binnen de kaders van mijn pakketmogelijkheden. Ik vind jullie inbreng als ouders dan ook heel belangrijk. Jullie mogen zelf jullie favoriete kleuren doorgeven en jullie wensen. Zo is elke newbornfotoshoot bij mij een unieke ervaring met exclusieve beelden die helemaal bij jullie als gezin passen. Zijn er geliefde huisdieren? Ik betrek ze er graag bij, ze zijn immers onderdeel van jullie gezin.Hebben jullie iets wat jullie echt kenmerkt (Bv een beroep, hobby, passie)? Superleuk om dit te integreren in jullie fotoshoot. We brainstormen hier samen over voorafgaand aan mijn komst indien je dat leuk vindt.

Aan huis service - Lifestyle & Geposeerd (mix)

Ik kom al jaren aan huis voor newbornfotoshoots. Klanten geven mij aan dit zeer op prijs te stellen. Iedereen kan in zijn eigen fijne omgeving blijven en je hoeft de deur niet uit met jullie kindje. Ik neem alles wat jullie mooi vinden mee. 

Gestylede studio - Doornspijk (Lifestyle & Geposeerd (mix)

Het is ook mogelijk om naar onze gestylede fotostudio te komen in Doornspijk (Gelderland). We hebben beschikking over twee verdiepingen, waaronder een lifestylesetting en een hele bovenverdieping voor neutral en gestylede newbornshots.

Klik hier -> Om mijn newbornfotoshoot werk te bekijken 

Kom je daarna weer terug om verder te lezen? 

Professioneel newbornfotograaf

Door mijn jarenlange ervaring als professioneel newbornfotograaf kan ik mij inmiddels wel tot een van de bekendste professionele newbornfotografen in de regio Oost Nederland scharen. Ik ben van origine gediplomeerd SPW-er en Onderwijsassistent en daarnaast heb ik veel ervaring in de kinderopvang. 

 

Enthousiaste ouders

De vaders zijn altijd de grootste enthousiastelingen tijdens de newbornfotoshoots. Eerst kijken ze de kat uit de boom, maar al gauw vinden ze het helemaal geweldig. Ik betrek jullie dan ook graag bij de fotoshoot. Jullie mogen meedenken, meekijken en ik leg jullie graag uit wat ik doe. 
 

Veelgehoorde feedback van ouders is...... "Kan je niet altijd bij ons komen, wauw"! "De babyfluisteraar", "Laura weet precies wat ze doet en de resultaten zijn geweldig! 

 

Mijn workflow tijdens de fotoshoot

Mijn workflow is vooral aangepast aan het ritme van jullie kindje. Er is tijd voor voeden, knuffelen et cetera. 

Een veilige newbornfotoshoot en ontspannen baby/ouders

Ik herken de signalen van baby's en werk volledig in hun ritme. Heeft de baby krampjes? Ik weet precies wat ik moet doen om het voor de baby ZEN te maken. De veiligheid en welzijn van jullie kindje is voor mij het allerbelangrijkste. 

Hoelang duurt een newbornfotoshoot?
De gemiddelde duur van een newbornfotoshoot is 3 tot 4 uur. Dit is inclusief in en uitpakken van mijn spullen. In de studio is een newbornfotoshoot gemiddeld 2 tot 2,5 uur. 

Wanneer kan ik reserveren?

Wil je voorrang hebben op alle ouders die later dan jou boeken? Reserveer dan alvast een plekje in mijn agenda in je zwangerschap. Reserveren is kosteloos

 

Zodra jij reserveert, maak ik ruimte in mijn agenda voor jou (4 weken voor je uitgerekende datum en 4 weken na uitgerekende datum). Zodra je bent bevallen stuur je mij een berichtje. De eerste 10 dagen kom ik niet want deze tijd is enorm belangrijk voor de hechting en herstel van jullie. Na 7 dagen kijken we hoe het met jullie gaat en plannen we een definitieve datum in. 

 

Ons kindje is al geboren 

Ook dan ben je welkom! Stuur mij een berichtje dan kijk ik of ik een plekje op korte termijn in mijn agenda kan vrijmaken. Ik ben flexibel. Mijn werkdagen zijn woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.   

 

​​Betaling 

**Betaling vindt plaats zodra we definitief een datum hebben afgesproken via betaalverzoek OF contant als ik bij jullie ben**

Pakketkeuze

Weet je al vooraf welk pakket je wilt? Dan hoor ik dat graag.

 

Upgraden naar pakket Zilver of Goud
Na het zien van jullie hele gallerij kun je er altijd nog voor kiezen up te graden naar pakket goud. Zo krijg je nooit achteraf spijt. 

Ik kijk er naar uit ook jullie newborn fotoshoot te mogen vastleggen ♥!

Thephotostudio(44).jpg
Doornspijk.JPG

Kies jouw pakket 

🌿 PAKKET BRONS

€ 355,-

✓    15 HR beelden
(kleurenversies ook in zwart-wit) 

 

✓    Online gallerij, kies zelf je foto’s!

✓    ​Digitaal aangeleverd via Wetransfer

✓    Advies voor styling
✓   Geen tijdslimiet
✓   Geen voorrijkosten binnen 25 km vanaf Apeldoorn daarbuiten 0,50 cent per km

🌿 PAKKET ZILVER - MEEST GEKOZEN

€ 399,-

✓    20 HR bestanden
(kleurenversies ook in zwart-wit) 

✓   Online gallerij, kies zelf je foto’s!

✓    ​Digitaal aangeleverd via Wetransfer

✓    Advies voor styling
✓    Geen tijdslimiet
✓    Geen voorrijkosten binnen 25 km vanaf Apeldoorn daarbuiten 0,50 cent per km

🌿 PAKKET GOUD

€ 455,-

✓   ALLE FOTO`S uit jullie online gallerij op USB!

✓ + Pakketbezorgingsservice 
(Jullie gehele pakket wordt in geschenkverpakking afgeleverd via de post of persoonlijke bezorging)


✓    Online gallerij, kies zelf je foto’s!

✓    Advies voor styling
✓   Geen tijdslimiet
✓    Geen voorrijkosten in Apeldoorn & Ugchelen (Hierbuiten 0,50 cent per km)

Upgrade mogelijkheden

♥ Extra foto's bijkopen (€ 15,00 per foto)

​♥ USB - (€25,- per usb stick)

Portfolio - Newborn Lifestyle & Geposeerd 

-

Aan huis en in onze gestylede studio