top of page

Photoshop bewerking service

_55A1068_edited.jpg

Je bent op deze pagina gekomen omdat je interesse hebt in Photoshopbewerking of een 1 op 1 workshop Photoshop.

Soms is een foto heel waardevol maar behoeft deze wat aanpassingen. Photoshop is dan nodig als de foto al gemaakt is. 

Bij mij ben je juist voor professionele fotobewerking zoals faceswaps, schaduwfoto's, samenvoegen van missende familieleden, vrijstaand maken etc et. Elke opdracht is maatwerk. 

 

Daarom hangt de prijs af van e kwaliteit van de foto, de hoeveelheid en complexiteit van de bewerking en de aflevertijd. Ik zie de foto's graag daarom eerst en ahterhaal de wensen voor ik in kan schatten wat de prijs hiervoor is. 

 

Stuur gerust de foto ('s) en jouw of de klant haar wensen naar lauranieuwenhuisfotografie@hotmail.com voor een vrijblijvende aanvraag. Ik zal je daarna vragen de foto's via Wetransfer te sturen om de kwaliteit te behouden. 

Editing Service

Zie onderstaande prijslijst voor de gemiddelde tarieven;

Basisbewerking: vanaf 27,50 ex btw per foto

Bijvoorbeeld: witbalans, belichting, ruis verminderen, horizon recht zetten, kleurencorrectie, rode ogen verwijderen, afbeelding bijsnijden, pukkel verwijderen, omzetten naar zwart/wit of sepia

 

Geavanceerde bewerking: vanaf 37.80 ex btw per foto

Bijvoorbeeld: retoucheren, basiseffecten, lichte verbeteringen aan lichaam en gezicht, haren netter maken, kleine voorwerpen verwijderen, vrijstaand maken (zonder bewerking), kreukels in kleding verminderen, lichte restauratie

 

Uitgebreide bewerking: vanaf 87,50 ex btw per foto
Bijvoorbeeld: personen toevoegen/verwijderen, hoofden verwisselen (headswaps), high-end retoucheren van gezicht, uitgebreide restauratie, foto’s samenvoegen, kleurranden / chromatische aberratie corrigeren, complexe vormen vrijstaand maken.

Voor meerdere foto's of grotere klussen neem contact met mij op voor een totaaltarief (ik maak een passende prijs)

Schaduwfoto: 150,- ex btw per foto

Ken jij iemand die een dierbare mist? Of mis jij zelf een dierbare? Jouw overleden kindje telt ook mee! Jouw kind bestaat, jouw kind heeft een naam en mag er zijn ook op beeld! 

De buitenwereld ziet alleen wat er op dat moment is, jij voelt wat er hoort te zijn maar voelt de leegte en het missen elke dag weer. De buiteneld vind het vaak lastig te begrijpen dat er nog een gezinslid bij hoort. Dit zorgt vaak voor veel verdriet en het wegdrukken ervan. Jouw gezin is niet compleet zonder. 

Door middel van een Schaduwfoto maak ik voor jullie een tastbaar beeld hoe jullie gezin er nu uit zou zien met jullie missende kindje. Voor jezelf en in beeld in jullie woning maar ook als trots aan de buitenwereld om te laten zien, dit is mijn gezin! 

 

De schaduw kan in de vorm zijn van een tekening van jullie kindje met uiterlijke kenmerken (dit bespreken we uitgebreid) of in de vorm van een vlinder of sterretje in de foto als schaduw. 

Fotorestauratie vanaf 69,- ex btw per foto

Oude foto's van bijvoorbeeld familieleden zijn nogal eens beschadigd of aangetast door de tand des tijds. Ik herstel en digitaliseer jouw dierbare foto's zodat deze mooie herinneringen voor altijd bewaard blijven.

  • ernstige schade aan foto, krassen/ barstjes/ vouwplooien over
    grotendeels van de foto

  • ernstige verkleuring/ vervaging/ gaten, slecht zichtbaar.

  • slecht zichtbaar ,schade aan detailgebieden

  • vaak kleine foto of pasfoto´s

Workshop Photoshop ( 1 uur en 30 minuten) 1 op 1 workshop

 

Plan een 1 op 1 uurtje met mij in.  

Naar aanleiding van de soms wel 10 - 20 berichten per dag die ik krijg van collega fotografen vanuit heel de wereld heb ik besloten om nog meer nieuwe Photoshop Workshops in te plannen. Ik doe elke dag complexe Photoshop klussen voor collega fotografen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel ervaring met Photoshop heb. Maar anderzijds betekent dit ook dat er nog veel winst te behalen valt in Photoshop... Ik hoor je denken, ja ook voor mij!  

Ik weet niks van Photoshop

Of je nu wel ervaring hebt of nog helemaal niet, het maakt niet uit! Ik leer je de belangrijkste dingen die je als fotograaf echt zou moeten weten :) 

 

Hoe gaat zo'n 1 op 1 uurtje in z'n werking?

Ik vraag alle collega's die deelnemen om wat eigen foto's door te sturen waar ze wat in gephotoshopped willen hebben. Deze foto's bespreken we en editen we samen. Hierin leer je welke praktische aspecten je kunt toepassen waardoor jij de ultieme klantbeleving kunt genereren. Die ene foto die je normaal weg zou gooien, hoef je nu niet meer te deleten. In de 1,5 uur kijk ik graag mee met jou op jouw beeldscherm en waar nodig kan ik jouw besturing overnemen om te laten zien wat ik zou doen of doe. Ik laat jou dmv kleine stapjes ook editen zodat je de stappen niet vergeet.

Ik heb geen foto's die ik wil behandelen
Uiteraard heb ik ook zelf lesstof die we kunnen behandelen. Dus ook als je geen beeldmateriaal hebt ben je welkom! 

Zijn de workshops fysiek of online? 

De workshops vinden online plaats via Teams. OF fysiek in Apeldoorn (meertarief 90,- (je bent welkom!). 

Wat kost het?

De Photoshop 1 op 1 uurtjes worden per uur berekend en zijn altijd 1,5 uur. Deze tijd is nodig om alle aspecten te behandelen. Langer dan 1,5 uur is niet mogelijk. Ervaring leert dat de informatie met 1,5 uur het beste onthouden wordt.  De totale kosten zijn 258,95 ex 21% btw. Je kunt deze kosten opgeven bij je belastingaangifte als aftrekpost. 

Voor wie? 
Wil je graag aspecten verwijderen uit foto's maar loop je telkens vast met Photoshop dan is dit wat voor jou! deze 1 op 1 workshop is maatwerkgericht. We gaan samen aan de slag en ik leg je uit en adhv laat ik je ook de aspecten doen zodat je het leert en het niet spannend of moeilijk is. 

 

 

 

 

bottom of page