Photoshop Edit & Photoshop Workshops

_55A1068_edited.jpg

Edit klussen
Kom je er niet uit bij het bewerken van een foto? Heeft jouw klant hoge eisen en kun je de foto niet meer redden?

 

Denk dan aan mij ;) Ik Photoshop elke dag voor collega fotografen (nationaal & internationaal). Dit zij soms zeer complexe klusjes.

 

Storende elementen verwijderen, vrijstaand maken van zakelijke foto's, huidjes egaal maken, face swaps, afscheidsfoto's, begrafeniskaarten, schaduwfoto's, et cetera et cetera.

 

Stuur de foto's die je ge-edit wilt hebben naar lauranieuwenhuisfotografie@hotmail.com via Wetransfer in JPG met jouw preset erop! (dus geen RAWS).

 

Vermeld in de mail zo duidelijk mogelijk wat de opdracht is.

 

Ik kom zsm bij je terug met de mogelijkheden en een prijsindicatie (start tarief voor een "relatief eenvoudige" edit is 27,50 ex 21% btw).

Onderstaande foto is een before & after, telefoonfoto. De rechter foto is het resultaat NA mijn bewerkingservice. In dit specifieke geval was er géén referentiefoto en géén foto van zijn oor en jas. De nabestaande heeft mij verteld hoe de jas eruit zag. Ze was blij verrast met deze prachtige foto van haar overleden man. De foto daaronder is ook met goedkeuring van nabestaanden geplaatst. 

 

Dit is bedoeld om te laten zien wat voor bijzonder en waardevol en dankbaar werk ik mag doen. Veelal bewerk ik foto's voor nabestaanden voor uitvaarten, maar ook dagelijks andere Photoshopklussen voor vele fotografen in binnen- en buitenland. Denk aan klussen als Faceswaps, vrijstaand maken, storende elementen verwijderen. Etc. 

                                             

                 

                                              Before & After 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Photoshop 1 op 1 uurtje (1,5 uur)

 

Plan een 1 op 1 uurtje met mij in.  

Naar aanleiding van de soms wel 10 -20 berichten per dag die ik krijg van collega fotografen vanuit heel de wereld heb ik besloten om nog meer nieuwe Photoshop Workshops in te plannen. Ik doe elke dag complexe Photoshop klussen voor collega fotografen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik heel veel ervaring met Photoshop heb. Maar anderzijds betekent dit ook dat er nog veel winst te behalen valt in Photoshop... Ik hoor je denken, ja ook voor mij!  

Ik weet niks van Photoshop

Of je nu wel ervaring hebt of nog helemaal niet, het maakt niet uit! Ik leer je de belangrijkste dingen die je als fotograaf echt zou moeten weten :) 

 

Hoe gaat zo'n 1 op 1 uurtje in z'n werking?

Ik vraag alle collega's die deelnemen om wat eigen foto's door te sturen waar ze wat in gephotoshopped willen hebben. Deze foto's bespreken we en editen we samen. Hierin leer je welke praktische aspecten je kunt toepassen waardoor jij de ultieme klantbeleving kunt genereren. Die ene foto die je normaal weg zou gooien, hoef je nu niet meer te deleten. In de 1,5 uur kijk ik graag mee met jou op jouw beeldscherm en waar nodig kan ik jouw besturing overnemen om te laten zien wat ik zou doen of doe. Ik laat jou dmv kleine stapjes ook editen zodat je de stappen niet vergeet.

Ik heb geen foto's die ik wil behandelen
Uiteraard heb ik ook zelf lesstof die we kunnen behandelen. Dus ook als je geen beeldmateriaal hebt ben je welkom! 

Zijn de workshops fysiek of online? 

De workshops vinden online plaats via Teams. OF fysiek in Apeldoorn (meertarief 45,- (je bent welkom!). 

Wat kost het?

De Photoshop 1 op 1 uurtjes worden per uur berekend en zijn altijd 1,5 uur. Deze tijd is nodig om alle aspecten te behandelen. Langer dan 1,5 uur is niet mogelijk. Ervaring leert dat de informatie met 1,5 uur het beste onthouden wordt.  De totale kosten zijn 187,50 ex 21% btw. Je kunt deze kosten opgeven bij je belastingaangifte als aftrekpost. 

 

 

 

 

thumbnail_IMG-20221030-WA0006.jpg
Laura Nieuwenhuis Fotografie - Edit - Hanneke.png
Foto - Laura Nieuwenhuis Fotografie`11.jpg
_I9A8435.jpg