top of page

Uitvaart fotografie 

Waarom uitvaartfotografie?

Tijdens de laatste levensfase zijn emoties zo intens dat mooie, dierbare momenten vaak onbewust aan je voorbijgaan. Troostvolle herinneringen na een uitvaart worden dan ook vaak gemist. Alles gaat in een roes aan je voorbij. Pas achteraf ga je over dingen nadenken. 

Het werk als afscheidsfotograaf is daarom van onschatbare waarde. Het legt de momenten van verbinding en connectie, van liefde en warmte gaan soms zomaar langs je heen. Juist dan kan uitvaartfotografie zoveel betekenen! Die liefdevolle blik, die verbinding, details, emoties… Allemaal momenten die ik als afscheidsfotograaf vastleg om later nog eens op terug te kijken. Afscheidsfotografie helpt om te verwerken en het gesprek met elkaar te blijven aan gaan over jullie geliefde. 

 

De keuze om deze momenten vast te leggen is heel persoonlijk. Soms ligt het toelaten van een fotograaf een beetje gevoelig. Maar ik merk dat er steeds meer behoefte is om toch voor een afscheidsfotograaf te kiezen.

Zo onopvallend mogelijk leg ik deze herinneringen voor jullie vast. Ik vind het erg belangrijk dat jullie als klant inspraak hebben in de wensen met betrekking tot hetgeen wat jullie wel of niet vastgelegd willen hebben.

Door mijn specialisatie in afscheidsfotografie en uitvaartfotografie weet ik goed om te gaan met rouw en verdriet. Mijn werk als afscheidsfotograaf staat volledig in het teken van maken van herinneringen.

Kijk gerust rond op mijn website voor informatie, foto’s en tarieven. Heb je vragen, stuur een bericht of bel mij even. Dat mag ook in de avond of het weekend -> 0639229055

**Note:  De verzekeraars dekken in veel gevallen de kosten voor het maken van een afscheidsreportage inclusief een herinneringsalbum en bijkomende kosten. De uitvaartbegeleider kan jullie hierin begeleiden/adviseren.

555A6036.jpg

Mijn pakketmogelijkheden

​🌿 PAKKET BRONS - BASIS PAKKET

 855,-

✓   3 uur fotografie 

✓  Minimaal 50 digitale bestanden

✓  Afwisseling van kleur en zwart-wit in online gallerij

✓ Foto's binnen 3 weken geleverd via beveiligde gallerij 

✓ Inclusief harmonicaboekje 7 x 7 (met oude foto's of foto's van de uitvaart)

✓ Exclusief reiskosten/tijd 0,75 per km vanaf 7322 DD Apeldoorn

​🌿 PAKKET GOUD - MEEST COMPLEET

1195,-

✓  4 uur fotografie

✓  Minimaal 75 digitale bestanden

✓  Afwisseling van kleur en zwart-wit in online gallerij

✓  Foto's binnen 3 weken geleverd via beveiligde gallerij 

✓ Met  standaard linnen album 15 x 15 (20 pagina's) - om te zetten naar luxe herinneringenalbum 


✓ Exclusief reiskosten/tijd 0,75 per km vanaf 7322 DD Apeldoorn

* Foto’s worden via een afgeschermde pagina opgeleverd, beveiligd met een wachtwoord en blijven maximaal drie maanden beschikbaar.

*Optioneel te bestellen: Luxe herinneringenalbum in box met USB €750,-

bottom of page