Reserveer jouw 1 op 1 uurtje met mij

_55A1068_edited.jpg

Is fotografie voor jou een hobby of meer dan een hobby? Ik coach je graag naar een hoger niveau!

 

Plan een 1 op 1 uurtje met mij in.  

Naar aanleiding van de soms wel 10 -20 berichten per dag die ik krijg van hobbyisten en amateur fotografen heb ik besloten 1 op 1 uurtjes te gaan aanbieden. Je kunt zelf een moment met mij inplannen op een woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Dit kan ook s'avonds.

In dit uur kijk ik graag mee met jou op jouw beeldscherm en waar nodig kan ik jouw besturing overnemen om te laten zien wat ik zou doen of doe. Ik heb veel ervaring met het editen in Photoshop en Lightroom. Voor medefotografen nationaal en internationaal doe ik veel Photoshopklussen. 

Enthousiast? Plan een afspraak met mij in.

Stuur welke datum en tijd je graag wilt dan kom ik zsm bij je terug:

Woensdag 20:00 - 22:00 uur

Vrijdag: 11:00 - 22:00 uur

Zaterdag 11:00 - 22:00 uur

Zondag: 12:00 - 22:00 uur 

De volgende onderwerpen kunnen onderdeel van het 1 op 1 uurtje zijn of het meeloopmoment. Voor het 1 op 1 uurtje bereid ik lesmateriaal voor. Daarnaast verzamel ik jouw foto's die je wilt behandelen en edit ik ze voor jou. Jij kijkt mee en ik help je daarna om het zelf te doen stap voor stap. Een heel praktische insteek dus! Je leert hier echt van en gaat hier klanten blij mee kunnen maken. Vele collega fotografen gingen je al voor! Plan je 1 op 1 momentje in via bovenstaande knop.

Camera instellingen

 • Wil jij meer uit je camera halen? (instellingen zoals sluitertijd, diafragma, iso en hoe ga ik te werk in welke situatie, praktische tips?)

 • Wil je meer leren over de juiste belichting en compositie?

Coaching

 • Loop je ergens op vast?

Bewerken van mijn fotoshoots

 • Wil je meer over bewerking in Photoshop leren? (actions maken, plugins, workflow)?

 • Wil je meer over bewerking in Lightroom leren? (workflow, stijl bepalen)?

 • Wil je leren om een preset te maken?

Sparren

 • Wil je met een professional sparren over jouw fotografie?

 • Kan jouw bedrijf of onderneming wel een visuele boost gebruiken?

Omzet genereren - meekijken met tarieven en strategie

 • Durf je maar niet de stap te zetten om tarieven te bepalen en waar te beginnen?

 • Twijfel je erg veel aan jezelf? Krijg tips van mij waar je aan kunt werken

Hoe zet ik social media in? 

 • Facebook;

 • Instagram;

 • LinkendIn.

Meeloopmoment regulier zwanger, familieshoot, golden hour, kinderfotoshoot

Je kunt mij ook boeken voor een meeloopmoment. Deze vindt altijd plaats in Apeldoorn. De tarieven hiervoor zijn 499,- voor een dagdeel (9.00-13:00).

 

Meeloopmoment newbornfotoshoot studio of aan huis 799,-
Tijdens een meeloopmoment mag je met mij mee naar een newbornfotoshoot.

 

Dit kan bij mijn klant thuis zijn of in de fotostudio in Doornspijk. Je leert in een dagdeel 09:00 -  max13:30 uur alle fijne kneepjes van het vak en mijn workflow.

 

Je krijgt als je dit meeloopmoment boekt ook een uur gratis coaching thuis digitaal (dus bewerken/LR of PS)  zodat je precies weet hoe je jouw fotoshoot kunt nabewerken. 

 

Ik vertel je in dit meeloopmoment alles hoe ik een newbornshoot aanpak.  Er wordt niet uitgebreid stil gestaan bij wrapping technieken. Je kijkt echter wel mee :)

 

Het is echt een kijkje in de keuken. Alles waar ik jarenlang over heb gedaan geef ik prijs. Daarnaast kost een meeloopmoment veel energie. 

 

Dit tezamen zorgt ervoor dat dit een kostbare investering is. Er wordt veel effort in je gestoken. 

 

*Let op: De investering haal je er snel weer uit met mijn tips! Daarnaast kun je de kosten voor dit meeloopmoment belastingtechnisch aftrekken. Je krijgt een factuur van mij zonder BTW.

  

 Kalibratie van je kleuren - Lightroom versus uitkomst export gelijk trekken

 • Erger jij je er ook zo aan dat jouw foto's in Lightroom heel anders van kleur zijn dan hetgeen je exporteert? en kom je er maar niet uit? Ik help je graag door middel van het aanpassen van jouw instellingen in je pc. Deze instellingen kun je zelf niet makkelijk vinden.

Workflow

 • Wil je meer leren over newbornfotografie, zwanger, familiefotografie, interieurfotografie of bruiloften en mijn workflow daarin?